top of page

Mikor legyen az esküvőnk?

Tavasszal, nyáron, ősszel, télen? Esküvő hétvégén, vagy hétköznap?

A fenti kérdésekre igyekszünk megadni Nektek most a választ, vagy legalábbis segíteni abban, hogy mik a lehetőségeitek az esküvő szervezés elején / közepén.

A leánykérés után sok esetben viszonylag gyorsan előkerül a kérdés, hogy mikor legyen az esküvőtök. Az első gondolat általában az, hogy nyáron, szombaton, valamikor augusztus közepén, esetleg végén. Ha egy éven belül szeretnétek nagy eséllyel ez az időpont már foglalt lesz, ugyanis az egyik legkedveltebb időszak az esküvő szezonban.

Érdemes kora tavaszi, vagy akár őszi esküvőben is gondolkodnotok. Sajnos a klímaváltozás után már ősszel is elég nyárias az időjárásunk, így szeptember 20-án is bátran tervezhettek az esküvőtökkel. ( nekünk anno szeptember elején volt, és éppen egy hidegfront miatt 23 fok volt )

Na és most, hogy megvan az évszak, kicsit gondolkozzunk el azon, hogy hétvége, vagy hétköznap. Általában az a bevált szokás a szombat. Persze, a legjobb, hiszen aznap már senkinek sincs dolga, mindenki kényelmesen tud hangolódni a bulira.

Mivel a szolgáltatók felismerték, hogy van egy csomó kapacitásuk hétköznap, ezért kitalálták, hogy az kedvezményeket adnak az ifjú párnak a hétköznapi esküvőkre.

Bizony. Így már egyre telítettebbek már nálunk is a pénteki esküvői foglalások, de előfordul szerdai, és vasárnapi cinematográfiára szóló szerződés is.

Szóval, ha esküvőt szerveztek, vegyétek számításba ezeket a lehetőségeket is. Gyakran akár 40%-ot is spórolhattok nem csak a helyszínen, hanem akár más szolgáltatókon is!

Ha pedig esküvői videóst kerestek még, és profi cinematográfusokkal szeretnétek megörökíteni a nagy napotokat, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Remélem segítettem Nektek!

Bármi kérdésetek van, forduljatok hozzám / hozzánk bizalommal!

_DSC0159.jpg
bottom of page