top of page

Ami közös minden csomagban: Minőség

Anchor 1

Ismerd meg esküvői videós csomagjainkat

12 órás rendelkezésre állás

1 operatőr + 1 asszisztens

Felvételek átadása

egyedi pendrive-on

3 perces Highlights kisfilm

Szertartás megörökítés

Full HD felbontás

12 órás rendelkezésre állás

2 operatőr

Felvételek átadása

egyedi pendrive-on

3 perces Highlights kisfilm

Szertartás megörökítés

Full HD felbontás

10 perces nagyfilm

14 órás rendelkezésre állás

2 operatőr

Felvételek átadása

egyedi pendrive-on

5 perces Highlights kisfilm

Szertartás megörökítés
vágóképekkel

4K felbontás

15 perces nagyfilm

Külön napi kreatív videózás

Drón felvétel

Teljes vágatlan anyag átadása

Anchor 2

"Köszönjük Nektek az egész napos vidám profi munkát 🤗 ilyen kisfilmről csak álmodtunk korábban "

 

Enikő & Dodi

44050909_2075674899144414_44103396824627

Számos kiegészítő szolgáltatásunk közül választhatsz

E-CARD / ESKÜVŐI

VIDEÓMEGHÍVÓ 

Rövid filmes esküvői meghívó 1-4 perc hosszúságban. A hagyományos papír alapú meghívóhoz képest ez egy sokkal egyedibb, modernebb kivitelezés a vendégek meghívásához. Elmondhatjátok, hogy hol, mikor fogtok összeházasodni, s akár a helyszínt is megmutathatjátok a násznépnek.

LOVE STORY

ELJEGYZÉSI FILM

A kb. 5 perces Love story klip, más néven eljegyzési kisfilm, a pár megismerkedésének történetét mutatja be sok apró személyes momentummal átszőve. Tökéletes meglepetés lehet a vendégeknek az esküvő alatt levetíteni, s így még inkább megismerik kapcsolatotokat.

TRAILER / ESKÜVŐI

FILMELŐZETES

Az esküvői filmelőzetes egy kedvcsináló zenés klip, mely 1-2 percben érinti a fontosabb pillanatait a nagy napnak. Ez az ízelítő videó amolyan beharangozója a későbbi kis-, illetve nagyfilmnek. Jellemzően a filmek elkészítései határideje előtt 1-2 héttel megküldjük Nektek!

LÉGI FELVÉTEL

DRÓNNAL

Profi drónunk segítségével elképesztő perspektívából örökítjük meg a nagy napotok legfontosabb pillanatait. Gyönyörűen be tudjuk mutatni a szertartási helyszín környezetét, a násznép pedig alakzatokat formálhat, ami 50m magasságából nem csak vágóképnek jó, hanem fotónak sem utolsó.

HIGHLIGHTS ESKÜVŐI

KISFILM

 

A nap legszebb pillanataiból készül egy 3-5 vagy 5-7 perces klip, az esküvői nagyfilm rövidített, kreatív kisfilm változata, melyben a legemlékezetesebb pillanatok gyors képi vágásokkal jelennek meg. 

Terjedelmét tekintve előnye abban is rejlik, hogy könnyedén megosztható ismerőseitekkel és pár perc alatt felidézhető újra a nagy nap hangulata.

ESKÜVŐI

NAGYFILM

15-20 vagy 20-25 perces hosszabb film, mely az esküvő napját teljes egészében bemutatja, egészen a készülődéstől a ceremóniákon át a vacsoráig, jellemzően kronológiai sorrendben követve az eseményeket. 

A különböző szerkesztési és vágási technikáknak köszönhetően a végleges alkotás olyan lesz, mintha egy filmet néznétek. A filmet végig zenéhez igazítjuk, és így érjük el azt a végső hatást, amiért mi, cinematográfusok dolgozunk

 

SAME DAY VIDEO

 

Egész nap azon vagyunk, hogy olyan pillanatokat vegyünk fel, amik megismételhetetlenek számotokra. Tele vannak érzésekkel, könycseppekkel, mosolyokkal és ölelésekkel. Miért ne mutatnátok meg ezt a videót a násznépnek még este, a tortavágás előtt 2-2,5 percben? Vannak akik slide-showt készítenek az elmúlt 20-30 évről, vannak akik az aznap készült fotókat mutatják meg. Mi lenne, ha azt mutatnátok meg, amit pillanatnyilag éreztek, és mindezt a kedvenc zenétekkel?

 

4K  ESKÜVŐI VIDEÓ

4K felbontásnak hála négyszer részletgazdagabb képet kaphattok vissza, mint a Full HD felbontásnál. Manapság már egyre több PC, notebook, és TV  képes ezt a minőséget lejátszani, és hamarosan már csak ilyen tartalmak lesznek elérhetőek. Egy biztos, ez a minőség mindenkit ámulatba ejt.

 

_DSC0159.jpg
bottom of page