Most néhány mondat csúnya, nyers jogi szövegezés, hogy meggyőződjetek arról, nem élünk vissza az adataitokkal.

 

Azoknak, akik sietnek, és nem akarják végigolvasni: Az adataitokat melyeket megadtok nekünk a kapcsolatfelvételnél, nem adjuk ki 3. félnek, nem értékesítjük őket, nem kereskedünk velük, és amennyiben már nem szükséges a szolgáltatás teljesítéséhez, megsemmisítjük. Így biztosak lehettek benne, hogy adataitok biztonságban vannak nálunk, és a hitelesített kapcsolatnak köszönhetően nem férhető hozzá idegenek részére.

 

Ha úgy döntöttetek, mégsem olvassátok tovább a jogi tájékoztatót, és inkább moziznátok, akkor tekintsétek meg filmjeinket! :)

 

1. Általános tudnivalók

A NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) a honlapon regisztrálók, feliratkozók adatait az adatvédelemre vonatkozó mindenkor érvényes törvényi előírások betartásával kezeli, tárolja és dolgozza fel. Az erre vonatkozó szabályok a jelen Adatvédelmi szabályzatban olvashatók, amely az adatkezelési módszerek mellett az adatvédelemre és személyes adatok biztonságos kezelésre vonatkozó intézkedéseket is rögzít.
Adatvédelmi szabályzatunk az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban 1981, január 28-án kelt egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX tv. rendelkezéseinek figyelembe vételével készült.

2. Személyes adatok felvétele, felhasználása, kezelése

A NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) kizárólag olyan személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésére. Ezen adatokra (különösképpen az alábbi adatokra: név, cím, telefonszám, E-mail cím) az Ön részére nyújtott szolgáltatásaink biztosításához (és fejlesztéséhez), továbbá jelen Adatvédelmi szabályzatban meghatározott célok elérésére van szükségünk.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá az adatfeldolgozással megbízott cégen kívül harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi.

3. A tájékoztatóban használt sajátos kifejezések törvényi definíciói

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret –, valamint az abból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján – beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is – az adatok feldolgozását végzi;

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

4. Személyes adatok védelme

A NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) mindent megtesz, hogy az Ön által szolgáltatott adatokat a lehető legnagyobb biztonsággal kezelje, hogy azok ne jussanak illetéktelen harmadik személyek tudomására. Személyes adataihoz csak a NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) azon munkatársai férhetnek hozzá, akiknek feladatuk ellátásához ez szükséges. Interneten gyűjtött adatai védelmében a NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) mindent elkövet az adatok biztonságos kezelése érdekében.

5. Személyes adatok módosítása, frissítése és törlése

Ön bármikor kérhet felvilágosítást a NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) által kezelt adatairól. Szükség esetén aktualizálhatja őket, illetve bármikor indoklás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti azok módosítását, továbbá azok NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) adatbázisából való törlését postai úton a következő címre küldve: 1183 Budapest, Gyömrői út 89 4/412 ., valamint a info@NAGYnapotok.hu.hu email címen.

6. Személyes adatok továbbítása külföldre

Sehova nem továbbítjuk a részünkre megküldött adatokat. Sem belföldre, sem külföldre.

7. Direkt Marketing

A NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) nem küld kéretlen levelet látogatóinak. Sem most, sem később

8. Kiskorúak védelme

A NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) kiemelten fontosnak tartja a gyermekek személyes adatainak védelmét, és az ahhoz fűződő jogok tiszteletben tartását.
A 14. életévét be nem töltött kiskorú és az egyébként cselekvőképtelen látogató nevében a törvényes képviselő adhat hozzájárulást. A 14. életévet betöltött, de 16. életévét még be nem töltött kiskorú, valamint az egyébként korlátozottan cselekvőképes látogató a törvényes képviselőjének beleegyezésével vagy utólagos jóváhagyásával adhat hozzájárulást az adatkezeléshez. A 16. életévét betöltött kiskorú látogató önállóan adhat hozzájárulást, jognyilatkozata érvényességéhez törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nem szükséges.

9. „Cookie”-k

A weboldalainkon gyűjtött személyes adatok mellett előfordulhat, hogy személyes adatnak nem minősülő információt, adatot, véleményt kérünk Öntől, melyhez személyes adatainak megadása nem szükséges. A személyes adatnak nem minősülő adat megadásával Ön hozzájárul a NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) weboldalak tartalmának fejlesztéséhez, valamint ahhoz, hogy jobban megértsük látogatóink weboldal-látogatási szokásait. A NAGYnapotok.hu (B2B Network Hungary Kft.) a profiladatok és állapotadatok gyűjtéséhez, például a böngésző típusa, a belépés dátuma és ideje stb., úgynevezett cookie-kat használ. A cookie-k olyan adatok, melyek ideiglenesen a böngészőprogramról az Ön számítógépének merevlemezére kerülnek az oldal meglátogatásával, és amelyek az oldal látogatásához szükségesek. Önmagukban nem használhatók fel a látogató személyazonosságának beazonosítására.

10. Az adatkezelésért felelős

Név:  B2B Network Hungary Kft.
Székhely: 2636 Tésa, Petőfi utca 16 ( Telephely: 1183 Budapest, Gyömrői út 89 4/412 )
Adószám: 25396012-2-13

ceremóniamester

szertartásvezető

szertartásvezető

fodrász

Please reload

Kollégák akikkel szívesen dolgozunk

Please reload

Legfrissebb bejegyzések

Ahol elérsz minket:

             +36 20 444 99 99

             info@nagynapotok.hu

 

             1183 Budapest, Gyömrői út 89.

               Online Vállalkozói Irodaház

               

                Vélemények

Adatvédelmi nyilatkozat

© 2018 by NAGYnapotok.hu - Cinematográfia

Esküvői videó készítés I Profi DSLR technológia

Szelfigép I Szelfi automata bérlés I PhotoBooth

Instax bérlés I Polaroid kölcsönzés

Veress_Attila_Esküvő_DJ.png