top of page

Profi eszközeinkkel hollywood-i filmes hatásokat érünk el, hogy a pillanatok kristálytisztán jelenjenek meg újra és újra

A gyorsan változó igényeknek és a folyamatosan fejlődő technikának megfelelően mi magunk is folyamatosan alakítjuk eszközparkunkat a szemkápráztató végeredmény elérésének érdekében. Az alábbiakban megtekintheti milyen eszközökkel készítjük majd el esküvőjének fényképeit vagy videóját.  Természetesen folyamatosan megújulunk, és fejlesztünk, hogy mindig a legjobb, legprofibb felszerelésekkel álljunk rendelkezésre. Ez a rész inkább a vőlegényeknek szól! :)

Canon 5D Mark IV, nagynapotok.hu

DSLR parkunk ( Sony A7SII, Canon 5D Mark IV, Panasonic GH5/GH5S )

Tükörreflexes és MILC gépeink a piacon a legjobbak, és legmodernebbek. Önmagukban garanciát adnak arra, hogy a videótok tűéles és filmszerű lesz. Habár operatőreink profik, nagyban hozzájárul a végeredményhez a tudásuk az eszközöknek! Nincs profi esküvői videó, profi vázak nélkül.

DJI Osmo, esküvői videó készítés, nagy napotok.hu

DJI OSMO

Egy miniatürizált DJI Ronin, amivel szinte bárhol elférünk, és olyan remegés mentes felvételeket készítünk vele,mintha egy sínen csúszkálnánk egész nap.

DSLR objektív - Esküvői videókészítés

DSLR objektívek

Egyik legfontosabb elem a DSLR-nek a "kamera szeme" vagy is az objektív, ha az objektív nem nagyon jó minőségű, akkor minden más felesleges, hiszen ezen keresztül jut a szenzorba a fény. Objektíveink a teljesség igénye nélkül: 

- Irix 15 mm f/2.4 

- Sigma 35 mm f/1.4 

- Sigma 50 mm f/1.4 

- Canon 70-200 mm f/2.8 

- Sigma 24-105 mm F4

- Sigma 85 mm f/1.4 

- Canon 24-105 mm f/4

DJI Ronin - Esküvői videó készítés

DJI Ronin

Egyik kedvenc eszközük. 3 tengelyes stabilizátor, ami a kamerát akkor is egyenesen tartja, ha operatőrünk épp átugrik egy megterített asztalt, hogy a legjobb pillanatokat örökíthesse meg Rólatok! Szoktunk vele futni is! :)

DSLR slider - Esküvői videó készítés

Edelkrone Sliderek

Igazi filmes hatást tudunk elérni a slider használatával. Gyakorlatilag kihagyhatatlan az esküvői film készítéséhez. Jobbról balra, lentről fel, a slidernek teljesen mindegy. A filmetek olyan lesz, mint ha Holywood-ban készült volna. Nem remeg, nem mozog, sok esetben motoros vezérlés irányítja. Ezért alkalmas automata timelaps üzemmódra is.

Steadicam - Profi esküvői videó készítés

Steadicam

A steadicam egy kamera-stabilizációs rendszer, amely kiszűri a kézikamerás felvételek során jelentkező rázkódásokat, így a rögzített kép olyan érzetet kelt, mintha a kamera a föld felett körülbelül másfél-két méteres magasságban „repülne”.  Néhány apró súllyal oldjuk meg, hogy a kamera egyik irányba se dőljön. Ha ezzel láttok minket, valószínűleg nagyon óvatosan lépkedünk.

Steadicam - Profi esküvői videó készítés

Zhiyun Crane 2 Gimbal stabilizátor

Ez szinte majdnem teljesen olyan, mint a DJI Ronin, csak nem két kézzel, hanem egy kézzel fogjuk. ( Na jó, valamikor kettővel. )

Kis helyen is elfér, így gyakran inkább Őt használjuk. Ha Őt látjátok, akkor lehetséges, hogy épp táncoltok, szóval emlékezni úgy sem fogtok rá. :)

DJI Inspire 2 - Profi esküvői videó

DJI Inspire 2 Drón + Zenmouse X5S 

A legnagyobb drónunk, mely 2 főt igényel. Egy pilótát, és egy operatőrt, hogy valóban arról készüljön a felvétel, amiről szeretnénk. Akár 100 km/h sebességgel tudjuk követni a kiszemelt célpontot, akár 4 km távolságról. Ha Őt látod, biztos lehetsz benne, hogy már perspektívából fog készülni a felvételed, min amit eddig megszoktál. A drón súlyát tekintve hozzávetőlegesen 4kg a kamerával együtt. Aggodalomra semmi ok, nem szokott leesni.

GoPro Hero 6 - Cinematográfia

GoPro Hero 6 akciókamerák

Legyen az bármilyen szemszög vagy helyzet, ezekkel a kis strapabíró kamerákkal és kiegészítőikkel bármit megörökítünk Nektek! Rakhatjuk az autótokra, a tükörre. Pici, fel sem tűnik, viszont prémium minőségű felvételekre képes.

DJI Mavic Pro - Cinematográfia

DJI Mavic Pro 4K kamerával

A DJI Mavic Pro egy kicsi, mégis erőteljes drón, ami az eget a mi vásznunkká alakítja át könnyedén, és aggódásmentesen. Általában akkor repülünk vele, ha szűkös az idő, vagy korlátozottak a térbeli lehetőségeink. Kb ötször kisebb, mint az Inspire 2 drónunk, és ötször könnyebb is.

DJI Mavic Pro - Cinematográfia

Mini Dolly

Ezzel a kis eszközökkel vesszük fel sokszor "béka" nézetből a témát. Ágy mellett, vagy akár az asztalon is készülhet vele felvétel a gyűrűitekről, kedvenc, számotokra fontos tárgyaitokról. Az esküvői ( és egyébként reklámfilmek ) videók elengedhetetlen kelléke a Dolly.

Anchor 1

A fentieken kívül még nagyon-nagyon sok mindent felsorolhatnánk, ami szükséges ahhoz, hogy a NAGY napotok olyan legyen, mint amilyennek megálmodtátok. ( Pl. Monopodok, állványok, fényforrások, fényterelők stb . )

De nem is a kütyüinkkel szeretnénk benneteket meggyőzni, inkább tekintsétek meg a referencia videóinkat!

Sokkal izgibb. 

Bride in the Rain
bottom of page