top of page

Profi eszközeinkkel hollywood-i filmes hatásokat érünk el, hogy a pillanatok kristálytisztán jelenjenek meg újra és újra

A gyorsan változó igényeknek és a folyamatosan fejlődő technikának megfelelően mi magunk is folyamatosan alakítjuk eszközparkunkat a szemkápráztató végeredmény elérésének érdekében. Az alábbiakban megtekintheti milyen eszközökkel készítjük majd el esküvőjének fényképeit vagy videóját.  Természetesen folyamatosan megújulunk, és fejlesztünk, hogy mindig a legjobb, legprofibb felszerelésekkel álljunk rendelkezésre. Ez a rész inkább a vőlegényeknek szól! :)

res_af8bb5b216a86422929d39819d20619d.jpg

MILC parkunk ( Sony A7SIII, Panasonic S5ii, Canon R5C )

MILC gépeink a piacon a legjobbak, és legmodernebbek.
Önmagukban garanciát adnak arra, hogy a videótok tűéles és filmszerű lesz. Habár operatőreink profik, nagyban hozzájárul a végeredményhez a tudásuk az eszközöknek!
Nincs profi esküvői videó, profi vázak nélkül.

DSLR objektív - Esküvői videókészítés

Objektívek

Egyik legfontosabb elem a DSLR-nek a "kamera szeme" vagy is az objektív, ha az objektív nem nagyon jó minőségű, akkor minden más felesleges, hiszen ezen keresztül jut a szenzorba a fény.
Objektíveink a teljesség igénye nélkül: 

- Irix 15 mm f/2.4 

- Sigma 35 mm f/1.4 ART

- Sigma 50 mm f/1.4 ART

- Sigma 85 mm f/1.4 ART

- Canon 24 mm f/1.4 

- Canon 70-200 mm f/2.8 

- Sigma 24-105 mm F4

- Canon 24-105 mm f/4

DJI-RS3-Pro-Combo-6.jpg

DJI Ronin

Egyik kedvenc eszközük. 3 tengelyes stabilizátor, ami a kamerát akkor is egyenesen tartja, ha operatőrünk épp átugrik egy megterített asztalt, hogy a legjobb pillanatokat örökíthesse meg Rólatok!

Szoktunk vele futni is! :)

DSLR slider - Esküvői videó készítés

Edelkrone Sliderek

Igazi filmes hatást tudunk elérni a slider használatával. Gyakorlatilag kihagyhatatlan az esküvői film készítéséhez. Jobbról balra, lentről fel, a slidernek teljesen mindegy. A filmetek olyan lesz, mint ha Holywood-ban készült volna. Nem remeg, nem mozog, sok esetben motoros vezérlés irányítja. Ezért alkalmas automata timelaps üzemmódra is.

Steadicam - Profi esküvői videó készítés

Steadicam

A steadicam egy kamera-stabilizációs rendszer, amely kiszűri a kézikamerás felvételek során jelentkező rázkódásokat, így a rögzített kép olyan érzetet kelt, mintha a kamera a föld felett körülbelül másfél-két méteres magasságban „repülne”.  Néhány apró súllyal oldjuk meg, hogy a kamera egyik irányba se dőljön. Ha ezzel láttok minket, valószínűleg nagyon óvatosan lépkedünk.

Steadicam - Profi esküvői videó készítés

Zhiyun Crane 2 Gimbal stabilizátor

Ez szinte majdnem teljesen olyan, mint a DJI Ronin, csak nem két kézzel, hanem egy kézzel fogjuk. ( Na jó, valamikor kettővel. )

Kis helyen is elfér, így gyakran inkább Őt használjuk. Ha Őt látjátok, akkor lehetséges, hogy épp táncoltok, szóval emlékezni úgy sem fogtok rá. :)

DJI Inspire 2 - Profi esküvői videó

DJI Inspire 2 Drón + Zenmouse X5S 

A legnagyobb drónunk, mely 2 főt igényel. Egy pilótát, és egy operatőrt, hogy valóban arról készüljön a felvétel, amiről szeretnénk. Akár 100 km/h sebességgel tudjuk követni a kiszemelt célpontot, akár 4 km távolságról. Ha Őt látod, biztos lehetsz benne, hogy már perspektívából fog készülni a felvételed, min amit eddig megszoktál. A drón súlyát tekintve hozzávetőlegesen 4kg a kamerával együtt. Aggodalomra semmi ok, nem szokott leesni.

GOPRO-Hero-9-fekete-akciókamera.png

GoPro Hero 9 akciókamerák

Legyen az bármilyen szemszög vagy helyzet, ezekkel a kis strapabíró kamerákkal és kiegészítőikkel bármit megörökítünk Nektek! Rakhatjuk az autótokra, a tükörre. Pici, fel sem tűnik, viszont prémium minőségű felvételekre képes.

deb96ea49797d1e6c5ef24efc633bee4.jpg

DJI AIR 2S 5.4K kamerával

A DJI Air 2S egy kicsi, mégis erőteljes drón, ami az eget a mi vásznunkká alakítja át könnyedén, és aggódásmentesen. Általában akkor repülünk vele, ha szűkös az idő, vagy korlátozottak a térbeli lehetőségeink. Kb ötször kisebb, mint az Inspire 2 drónunk, és ötször könnyebb is.

DJI Mavic Pro - Cinematográfia

Mini Dolly

Ezzel a kis eszközökkel vesszük fel sokszor "béka" nézetből a témát. Ágy mellett, vagy akár az asztalon is készülhet vele felvétel a gyűrűitekről, kedvenc, számotokra fontos tárgyaitokról. Az esküvői ( és egyébként reklámfilmek ) videók elengedhetetlen kelléke a Dolly.

Anchor 1

A fentieken kívül még nagyon-nagyon sok mindent felsorolhatnánk, ami szükséges ahhoz, hogy a NAGY napotok olyan legyen, mint amilyennek megálmodtátok. ( Pl. Monopodok, állványok, fényforrások, fényterelők stb . )

De nem is a kütyüinkkel szeretnénk benneteket meggyőzni, inkább tekintsétek meg a referencia videóinkat!

Sokkal izgibb. 

_DSC0159.jpg
bottom of page