Új bejegyzések

Archív bejegyzések

Esküvői film vagy esküvői videó?

Highlights vagy trailer? Long version? 4K felbontás? Mi ez a sok esküvői szolgáltatás? :)

Gyakran kérdezitek tőlünk, hogy melyek a leggyakrabban megrendelt csomagjaink, vagy melyiket ajánlanánk a legjobban. Melyik esküvői filmünk milyen esküvői szolgáltatás csomagunk által készült.

Erre nincs jó válasz. Mindig azt az esküvői videót, vagy azt a konstrukciót ajánljuk, ami éppen a Ti esküvőtökre illik. Ha pl.: 15-en lesztek a NAGY napotokon, nem ajánljuk feltétlenül a prémium csomagot, vagy legalábbis nem a 2 cinematográfust. És ugyanígy fordítva: Ha 200-an lesztek az esküvőtökön, az alap csomag nem Nektek való!

Technikai rész: Itt a 4K felbontás. Gyakran halljuk azt, hogy nem kell nekünk, hiszen nagyon kevés mindenkinek van 4K képes kijelzője. Ez addig nyomós érv, amíg meg nem kérdezzük: Amikor VHS videókazettája volt mindenkinek, nem lett volna értelme megrendelni egy FULL HD-s videót, amit ma is meg tudnátok nézni normális minőségben? :) Ugye-ugye? Már 8K-s TV-k jönnek piacra, 5 éven belül a 4K olyan lesz, mint ma a FULL HD, 10 év múlva pedig már csak 4K-s és 8K-s TV-k lesznek. Egy kis vizuális segítség, hogy lássátok, mennyivel többet ad, ez a több, vagy nehezebb utómunkát igénylő felbontás. Aki egy kicsit is jobb megfigyelő, láthatja, hogy hiába a számok látszólagos dupla értéke, valójában négyszer nagyobb felbontásról beszélünk, hiszen a nagy téglalapba négyszer fér bele a FULL HD :) ( FULL HD: 1920*1080 )

A filmek típusai pedig: A highlights kell a távoli barátoknak ( persze rajtatok kívül ), a long version a szűk családi körnek, a trailer pedig a fenti kettő halmazának, hogy felcsigázzátok a hangulatot! :) Ha csak betekintést akartok nyújtani az esküvőtök legjobb pillanataiba, nem akartok mindent megmutatni, akkor ezzel nagyon nagyot tudtok dobni!

Reméljük tudtunk Nektek kicsit segíteni eligazodni az esküvői szlengek környezetében! Bármi kérdésetek maradt, vagy többet szeretnétek megtudni rólunk, vagy a munkánkkal kapcsolatban, álluk rendelkezésetekre! :)

Krisztián

#Esküvőivideó #Esküvőifilm #Esküvőiszervezés #Esküvőifotós #videókészítés #Esküvőifelvételek #Esküvőiköltségvetés #Esküvőifilmkészítés #Esküvőivideózás

ceremóniamester

ceremóniamester

szertartásvezető

szertartásvezető

Please reload

Kollégák akikkel szívesen dolgozunk

Ahol elérsz minket:

             +36 20 444 99 99

             info@nagynapotok.hu

 

             1183 Budapest, Gyömrői út 89.

               Online Vállalkozói Irodaház

               

                Vélemények

60162999_582742275561610_569368768301288
Veress_Attila_Esküvő_DJ.png

Lap tetejére

© 2020 by NAGYnapotok.hu - Cinematográfia

Esküvői videó készítés I Profi DSLR technológia

Adatvédelmi nyilatkozat

Szelfigép I Szelfi automata bérlés I PhotoBooth

Instax bérlés I Polaroid kölcsönzés

©
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon