Új bejegyzések

Archív bejegyzések

Hogyan történik egy esküvői szolgáltató leszerződtetése?

Megkérték a kezed, ok. Igent mondtál, ok. Eldöntöttétek, hogy esküvőtök lesz, rendben. Na de hogyan tovább?

Esküvőt szervezni sosem volt egyszerű, és nem is lesz. Annak aki már több ilyet csinált, nyilván sokkal egyszerűbb lenne, de jó esetben azért egy embernek, csak egyszer van esküvője, nem? :)

Ilyenkor a téli időszakban nekünk is több időnk van arra, hogy cikkeket írjunk, meg blogoljunk, hogy Veletek beszélgessünk. Néha elég erős a kontraszt a mi nyugodt hangulatunk, és a Ti készülődésben edzett hangulatotokhoz képest.

Igyekszünk mindig információkkal segíteni benneteket, ha hátra van még néhány szolgáltató, vagy csak nem tudjátok, hogyan kezdjetek neki a forgatókönyvnek.

Ha sikerült már kiválasztani az esküvői szolgáltatókat, hamarosan találkozni is fogtok velük, jó esetben pedig szerződést is köttök.

Nagyon fontos, hogy szerződés nélkül ne foglaljatok le esküvői fotóst, ceremóniamestert, vagy esküvői filmest. Minden esetben kell, hogy legyen köztetek valamilyen jogviszony, amire hivatkozhattok nem teljesítés esetén.

Pl. a mi szerződésünkben benne van, hogy minden körülmény között ott kell lennünk Veletek, és el kell végeznünk azt, amivel megbíztatok minket abban a stílusban, amit korábban megismerhettetek általunk. Ezen túl biztosítunk benneteket, hogy amennyiben egy nagyon durva országos járvány okozta kórház lábadozás miatt nem tudnánk ott lenni, akkor egy ugyanolyan kvalitású szakember fogja elvégezni a munkát, mintha mi lettünk volna ott, amire garanciát is vállalunk. ( ilyen még nem történt )

Be lehet pótolni egy esküvői filmhez az eseményt? NEM! Az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen! Garanciát kell vállalni a szerződésben arra, hogy megfelelő technikával vonulunk ki hozzátok, ami garantálja a minőséget.

Szerződéskötéskor bevállt módszer a szegmensben, hogy egy közeli kávézóban találkoztok a szolgáltatóval, ahol "nyugodt" körülmények között beszélgethettek, átadhatjátok a foglalót, és aláírhatjátok a szerződést. Ez teljesen rendben van, az esetek kb 70%-ban ez így működik. Nagyon sok esküvői szolgáltató nem tart fenn külön irodát erre a célra, és a leg kézenfekvőbb mindenkinek egy közös találkozási pont.

Hogyan működik ez a NAGYnapotok.hu-nál?

Amennyiben a lehetőség adott, időtök van, és éppen nem terepen forgatunk, mi mindig egy személyes konzultációt szoktunk javasolni az irodánkban, ahol egy kv mellett megbeszélhetjük az esküvőtök részleteit, akár forgatókönyvvel együtt.

Amennyiben szimpatikusnak találtok minket, a helyszínen az adataitokkal feltöltve készítjük el a szerződést, és ha még az is megfelel átolvasás után, akkor aláírásotokkal validálhatjátok. Ugyanekkor a szerződés szerinti foglalót ( 50.000 Ft ) is át tudjátok nekünk adni, amit természetesen a megállapodásba foglalunk.

Ha a beszélgetés alatt/után mégis úgy gondoljátok, hogy nem minket kerestetek az esküvői filmetek elkészítésére, vagy csak gondolkodni szeretnétek, bátran megtehetitek, hiszen a beszélgetés kötetlen, és semmilyen kötelezettséggel nem jár! És még egy kv-t is ittatok velünk! :)

Reméljük segítettünk Nektek kicsit belelátni ebbe a fázisba is, és így már bátran foglaltok nálunk időpontot egy személyes beszélgetésre!

Szép készülődést Nektek!

#Esküvőiszervezés #Esküvőifilm #Cinematográfia #Cinematography #Esküvőivideó #Esküvőiszerződés #Highlightsfilm

ceremóniamester

ceremóniamester

szertartásvezető

szertartásvezető

Please reload

Kollégák akikkel szívesen dolgozunk

Ahol elérsz minket:

             +36 20 444 99 99

             info@nagynapotok.hu

 

             1183 Budapest, Gyömrői út 89.

               Online Vállalkozói Irodaház

               

                Vélemények

60162999_582742275561610_569368768301288
Veress_Attila_Esküvő_DJ.png

Lap tetejére

© 2020 by NAGYnapotok.hu - Cinematográfia

Esküvői videó készítés I Profi DSLR technológia

Adatvédelmi nyilatkozat

Szelfigép I Szelfi automata bérlés I PhotoBooth

Instax bérlés I Polaroid kölcsönzés

©
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon