Új bejegyzések

Archív bejegyzések

Tippek lánykéréshez I. rész

A legtöbb esküvői magazin, illetve online oldal a menyasszonyokhoz szól, hiszen ők jobban rákészülnek az esküvőjükre. Most ezt megcáfoljuk és a férfiakhoz szólunk.

Minden nő arról álmodozik, hogy egyszer majd feleség és anya lesz, de ezt meg kell előznie egy lánykérésnek. Hiába a nők telhetetlenek, nem elegendő az, hogy eljön a pillanat, amikor is megkérik a kezüket, hanem az is nagyon fontos számukra, hogy ez milyen körülmények között történik. Nos kedves vőlegények ez valljuk be nem könnyű feladat. A mikor megérik önökben az elhatározás és ráveszik magukat a leánykérésre, akkor még azon is gondolkodniuk kell, hogy mikor, hol és hogyan történjen ez.

Mindenképpen nagyon jól kell ismerni a szívük választottját, hiszen akkor tudják majd igazán mire vágyik leendő feleségük. Romantikus lányoknak romantikus, vadaknak vad, szerényeknek szerény leánykérés illik.

Lánykérés barátokkal

Romantikusnak mondható egy gyertyafényes vacsora, de egy helikopterből kiengedett zászló is, melyen a nagy kérdés olvasható. A klasszikus leánykérést a fehér lovon képzeljük el, vagy az évforduló napján esetleg egy szerenáddal megszínesítve. Ezek mind elérhetőek a vőlegények számára.

Vannak esetek, amikor a vőlegények szakmájukat kihasználva bonyolítják le a dolgot. Például a tűzoltó az emelős kocsin, a tanárnőt a gyerekek hangos kérdésével. Köthetjük a menyasszony hobbijához, ha esetleg van kedvenc újsága, amelyet minden héten biztosan elolvas, akkor egy hirdetés keretében megtehetjük, ha valamit sportol, akkor az egyik versenyén.

Vagy kérhetsz szolgáltatóktól is ajánlatot, szinte bármi lehetséges.

Néhány tipp:

  • A vőlegény valamilyen betegségre panaszkodva orvoshoz megy, megkéri párját, hogy kísérje el. Az orvost beavatva a vizsgálat helyett vagy utána, attól függ milyen a fantáziánk állhatunk elő a nagy kérdéssel.

  • Csónakázás közben a vőlegény véletlenül vízbe esik, ahol egy búvár kincsesládát ad neki. Ő megmutatja a menyasszonyának, mintha most találta volna, majd azt kinyitva ott lapu a gyűrű.

  • Közlekedési rendőr segítségével egy intézkedést álcázni, mely során a hatóság az autót átkutatva megtalálja a gyűrűt, melyet már a vőlegény dolga lesz átadni.

  • Sporteseményen a kivetítőre lehet íratni a nagy kérdést, de előtte feltétlenül konzultálni kell a szervezőkkel és jó ha egy kis narrátori segítség is akad.

  • Esti sétára hívjuk párunkat, aki mit sem sejtve andalog velünk. Az előre bekészített helyen előugrik a zenekar, majd az igen elhangzása után tűzijátékkal ünnepelhetünk.

A helyszíneket tekintve szervezhetjük hajón, csónakon, levegőben, hőlégballonon, állatkertben, de a nyílt utcán is. Mostanában egyre többet halljuk, hogy a járókelőket beavatva, táncosokkal színesítve kérik meg a kiválasztott lány kezét a vőlegények. Kedveltek a külföldi utazás során megtörtént eljegyzések, de ha a menyasszony megsejt valamit, akkor inkább az utazás után, már amikor hazaértünk és kezd a menyasszony elcsüggedni, akkor álljunk elő a kérdéssel, mert biztosan nagy meglepetés lesz.

A tárház kifogyhatatlan, minden vőlegény meg- vagy kitalálja a neki illőt. A kiválasztott menyasszonynak garantáltan a saját megkérése lesz a legszebb, legmeghatóbb, legtökéletesebb.

Ha pedig már megvolt a NAGY igen, kérj tőlünk ajánlatot, hogy megörökíthessük a NAGY napotokat! :)

#Lánykérés #Esküvőivideókészítés #Esküvőifilmkészítés #esküvő #Esküvőiblog #Cinematography #Esküvőifotó #Esküvőszervezés #Eskövőifotós #ötletek #Ceremóniamester #Anagynap #Vőlegény #Extrémlánykérés

ceremóniamester

ceremóniamester

szertartásvezető

szertartásvezető

Please reload

Kollégák akikkel szívesen dolgozunk

Ahol elérsz minket:

             +36 20 444 99 99

             info@nagynapotok.hu

 

             1183 Budapest, Gyömrői út 89.

               Online Vállalkozói Irodaház

               

                Vélemények

60162999_582742275561610_569368768301288
Veress_Attila_Esküvő_DJ.png

Lap tetejére

© 2020 by NAGYnapotok.hu - Cinematográfia

Esküvői videó készítés I Profi DSLR technológia

Adatvédelmi nyilatkozat

Szelfigép I Szelfi automata bérlés I PhotoBooth

Instax bérlés I Polaroid kölcsönzés

©
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon