top of page

Hol készüljenek a kreatív felvételek?

Sok párban felmerül a kérdés, hogy szükség van-e kreatív, azaz beállított felvételekre az esküvői videókhoz, vagy fotókhoz. Vagy készüljenek e készülődős felvételek, képek?

Ebben a blogban kicsit arról lesz szó, hogy melyiknek, mekkora jelentősége van.

Vegyük először a készülődést.

Készülődni lehet otthon, barátnőnek/barátnál, szállodában, vagy egy erre a célra kialakított studióban. Igen, jól olvastátok, studióban. Egyre gyakoribb és közkedvelt helyszínek az úgynevezett berendezett fotóstudiók. Ezt ne úgy képzeljétek ám el, hogy ott van egy háttér, és mellette egy csomó világítás. Inkább úgy, hogy vintage kellékek ( kanapé, komód, ágy, szék etc.. ) amik egy esküvői videón, vagy egy fotózáson is nagyon jól tudnak mutatni.

Egy ilyen helyen, ami többnyire egy raktárépületben van, többféle helyiség van kialakítva. Megfelelnek egy baba fotózásra, egy reklámfilm fotózásra / forgatásra, esküvői ceremóniára, de akár készülődni is lehet itt a nagy pillanatra.

Nagyon szép kreatív felvételeket tudunk ezeken a helyeken készíteni, remekül tudunk itt érzelmeket közvetíteni. Tehát két legyet ütünk egy csapásra. Készülődünk is, meg kreatívkodunk is. :)

És felmerül akkor itt a kérdés: Szükség van-e a készülődés megörökítésére az utókor számára?

A válaszunk igen.

Nem szabad elfelejtenetek, hogy ez életetek legszebb napja! És nem csak a napotok szép, hanem Ti magatok is! Miért ne néznétek vissza ezeket a pillanatokat 20 év múlva? Miért ne emlékeznétek vissza picit azokra a pillanatokra, amikor azt vártátok, hogy összekössétek az életeteket? Ugye?

A videón egyfajta felvezető az események középpontjába a készülődés, a várakozás, a fogadalom utolsó memorizálása. Készülődés a szülőkkel, iszogatás a barátokkal. Ne feledjétek, itt mindenki miattatok van veletek a nagy napon. Ez pedig tagadhatatlanul ott van az arcotokon. Nem csak a ceremónián, hanem előtte is. Örökítsük meg! :)

Comments


_DSC0159.jpg
bottom of page