Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Szükség van esküvőszervezőre?

September 22, 2019

Ahogyan a címből is kitaláltátok, a mostani blog témája az esküvőszervező létjogosultsága lesz. Kell-e, szükség van-e rá? Megkérdeztük Mászáros Évit, aki az év egyik leghangulatosabb esküvőjét vezényelte le, Ő hogyan vélekedik a témáról.

 

Krisztián: Mik a fő feladataid Évi, egy szervezés alatt?

 

- Általában a párok már úgy keresnek fel, hogy megvan a helyszín, amit kiválasztottak, így ahhoz keresek nekik megfelelő szolgáltatókat.

- Személyesen találkozunk, amikor elmesélik, hogy hogyan találkoztak, mióta vannak együtt és milyen elképzeléseik vannak az esküvővel kapcsolatban - itt eldöntik, hogy szimpatikus vagyok-e nekik annyira, hogy el tudják képzelni azt, hogy én szervezzem és / vagy koordináljam az esküvőjüket.

- Ennek alapján:

 

-          esküvői szolgáltatókat ajánlok a meglévő adatbázisunkból

-          egyéb szolgáltatókat keresek fel igényeik szerint

-          megrendelem a szolgáltatásokat

-          kapcsolatot tartok a szolgáltatókkal (telefonon, e-mailben)

-          megszervezem a találkozókat a szolgáltatókkal

-          leszervezem a helyszínbejárásokat, amennyiben még nincsen meg a helyszín

-          intézem a szállásfoglalásokat

-          elkísérem a menyasszonyt a ruhapróbára, amennyiben ezt szeretné

-          megtervezem és megírom a forgatókönyvet

-          jelen vagyok az esküvőn - amennyiben ezt a csomagomat választják. és összehangolom a szolgáltatók munkáját aznap

 

Azzal, hogy mi, szervezők ott vagyunk az előkészületeknél és a Nagy Napon, idővel ajándékozzuk meg  a párt. Lehetőséget adunk nekik arra, hogy az esküvőjük napját tényleg FŐHŐS-ként éljék meg és arra emlékezzenek majd vissza, hogy minden gördülékenyen ment és önfeledten élték meg a pillanatokat. Levesszük a vállukról a szervezéssel és lebonyolítással járó terheket, de ez nem jelenti azt, hogy elvesszük a menyasszonyoktól a szervezéssel járó örömöket, hiszen tudjuk, hogy vannak menyasszonyok, akik nagyon szeretnek ezzel foglalkozni. Segítő kezet nyújtunk :)