Új bejegyzések

Archív bejegyzések

Esküvői kreatív fotó-videó

Esküvő előtt, vagy után legyen a kreatív fotó? Netán az esküvő napján? Mikor mennétek a kreatív felvételeket elkészíteni? Egyáltalán mik azok a kreatív felvételek? Nekünk kell kreatívnak lenni, vagy Nektek? Nézzük. :)

Először is én inkább azt javasolnám, hogy utána. Miért? First look. Ne történjen meg hamarabb ez a gyönyörű pillanat, mint az esküvőtök. Ez egy érzelmi löket, ami végigkíséri az egész napot. Miért hoznátok előre? :)

Hogy mik ezek? Vannak olyan szolgáltatók, akik előre beállított snitteket, felvételeket készítenek Rólatok. Szerintünk ez mű, és tárgyilagos. Nem a Ti személyiségeteket tükrözi. Mi azt szeretjük megörökíteni, ami történik, azokat az érzelmeket, amiket közvetítetek. Az teljesen rendben van, ha belevisztek egy kis kreativitást, de mi maximum csak támpontokat nyújtunk Nektek!

Elég ha már csak egymás szemébe néztek! Ha szerelmesek vagytok, az úgyis látszódni fog a képeken. Mi ezt keressük, és aki keres, az talál. :)

Példaként nézzük meg Zsuzsiék néhány fotóját. Egy szerdai reggel 4:45-ös kezdés, napfelkelte a Lánchídnál és a Budai Várnál. Érzelmek minden pillanatban.

Ugye, hogy ugye? :)

#Kreatívfotó #Kreatívvideó #Esküvőifilm #Esküvőifotó #Nagynapotokhu #Cinematográfia #Weddingselfiemachine #Wedding #Vőlegény #Menyasszonyiruha

ceremóniamester

ceremóniamester

szertartásvezető

szertartásvezető

Please reload

Kollégák akikkel szívesen dolgozunk

Ahol elérsz minket:

             +36 20 444 99 99

             info@nagynapotok.hu

 

             1183 Budapest, Gyömrői út 89.

               Online Vállalkozói Irodaház

               

                Vélemények

60162999_582742275561610_569368768301288
Veress_Attila_Esküvő_DJ.png

Lap tetejére

© 2020 by NAGYnapotok.hu - Cinematográfia

Esküvői videó készítés I Profi DSLR technológia

Adatvédelmi nyilatkozat

Szelfigép I Szelfi automata bérlés I PhotoBooth

Instax bérlés I Polaroid kölcsönzés

©
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon