top of page

Esküvői kreatív fotó-videó

Esküvő előtt, vagy után legyen a kreatív fotó? Netán az esküvő napján? Mikor mennétek a kreatív felvételeket elkészíteni? Egyáltalán mik azok a kreatív felvételek? Nekünk kell kreatívnak lenni, vagy Nektek? Nézzük. :)

Először is én inkább azt javasolnám, hogy utána. Miért? First look. Ne történjen meg hamarabb ez a gyönyörű pillanat, mint az esküvőtök. Ez egy érzelmi löket, ami végigkíséri az egész napot. Miért hoznátok előre? :)

Hogy mik ezek? Vannak olyan szolgáltatók, akik előre beállított snitteket, felvételeket készítenek Rólatok. Szerintünk ez mű, és tárgyilagos. Nem a Ti személyiségeteket tükrözi. Mi azt szeretjük megörökíteni, ami történik, azokat az érzelmeket, amiket közvetítetek. Az teljesen rendben van, ha belevisztek egy kis kreativitást, de mi maximum csak támpontokat nyújtunk Nektek!

Elég ha már csak egymás szemébe néztek! Ha szerelmesek vagytok, az úgyis látszódni fog a képeken. Mi ezt keressük, és aki keres, az talál. :)

Példaként nézzük meg Zsuzsiék néhány fotóját. Egy szerdai reggel 4:45-ös kezdés, napfelkelte a Lánchídnál és a Budai Várnál. Érzelmek minden pillanatban.

Ugye, hogy ugye? :)

_DSC0159.jpg
bottom of page