Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Esküvői film vagy esküvői videó?

September 10, 2018

Highlights vagy trailer? Long version? 4K felbontás? Mi ez a sok esküvői szolgáltatás? :)

 

Gyakran kérdezitek tőlünk, hogy melyek a leggyakrabban megrendelt csomagjaink, vagy melyiket ajánlanánk a legjobban. Melyik esküvői filmünk milyen esküvői szolgáltatás csomagunk által készült. 

 

Erre nincs jó válasz. Mindig azt az esküvői videót, vagy azt a konstrukciót ajánljuk, ami éppen a Ti esküvőtökre illik. Ha pl.: 15-en lesztek a NAGY napotokon, nem ajánljuk feltétlenül a prémium csomagot, vagy legalábbis nem a 2 cinematográfust.  És ugyanígy fordítva: Ha 200-an lesztek az esküvőtökön, az alap csomag nem Nektek való!

 

Technikai rész: Itt a 4K felbontás. Gyakran halljuk azt, hogy nem kell nekünk, hiszen nagyon kevés mindenkinek van 4K képes kijelzője. Ez addig nyomós érv, amíg meg nem kérdezzük: Amikor VHS videókazettája volt mindenkinek, nem lett volna értelme megrendelni egy FULL HD-s videót, amit ma is meg tudnátok nézni normális minőségben? :) Ugye-ugye? Már 8K-s TV-k jönnek piacra, 5 éven belül a 4K olyan lesz, mint ma a FULL HD, 10 év múlva pedig már csak 4K-s és 8K-s TV-k lesznek. Egy kis vizuális segítség, hogy lássátok, mennyivel többet ad, ez a több, vagy nehezebb utómunkát igénylő felbontás. Aki egy kicsit is jobb megfigyelő, láthatja, hogy hiába a számok látszólagos dupla értéke, valójában négyszer nagyobb felbontásról beszélünk, hiszen a nagy téglalapba négyszer fér bele a FULL HD :) ( FULL HD: 1920*1080 )

 

 

A filmek típusai pedig: A highlights kell a távoli barátoknak ( persze rajtatok kívül ), a long version a szűk családi körnek, a trailer pedig a fenti kettő halmazának, hogy felcsigázzátok a hangulatot! :) Ha csak betekintést akartok nyújtani az esküvőtök legjobb pillanataiba, nem akartok mindent megmutatni, akkor ezzel nagyon nagyot tudtok dobni!