Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Hogyan történik egy esküvői szolgáltató leszerződtetése?

March 19, 2018

Megkérték a kezed, ok. Igent mondtál, ok. Eldöntöttétek, hogy esküvőtök lesz, rendben. Na de hogyan tovább?

 

 

 

Esküvőt szervezni sosem volt egyszerű, és nem is lesz. Annak aki már több ilyet csinált, nyilván sokkal egyszerűbb lenne, de jó esetben azért egy embernek, csak egyszer van esküvője, nem? :)

Ilyenkor a téli időszakban nekünk is több időnk van arra, hogy cikkeket írjunk, meg blogoljunk, hogy Veletek beszélgessünk. Néha elég erős a kontraszt a mi nyugodt hangulatunk, és a Ti készülődésben edzett hangulatotokhoz képest.

 

Igyekszünk mindig információkkal segíteni benneteket, ha hátra van még néhány szolgáltató, vagy csak nem tudjátok, hogyan kezdjetek neki a forgatókönyvnek. 

 

Ha sikerült már kiválasztani az esküvői szolgáltatókat, hamarosan találkozni is fogtok velük, jó esetben pedig szerződést is köttök. 

 

Nagyon fontos, hogy szerződés nélkül ne foglaljatok le esküvői fotóst, ceremóniamestert, vagy esküvői filmest. Minden esetben kell, hogy legyen köztetek valamilyen jogviszony, amire hivatkozhattok nem teljesítés esetén.

 

Pl. a mi szerződésünkben benne van, hogy minden körülmény között ott kell lennünk Veletek, és el kell végeznünk azt, amivel megbíztatok minket abban a stílusban, amit korábban megismerhettet