top of page

Forgatókönyv? Kell, nem kell?Segítünk! :)

Szükséges e az esküvőtökre forgatókönyv? Igen. Miért? Mutatjuk! :)

Sokszor felmerül a kérdés a megbeszéléseinken, hogy van-e már forgatókönyvetek. Amennyiben a szervezés elején jártok, nagy eséllyel nincs még, és fejben sem nagyon született meg az elképzelés a menetrenddel kapcsolatosan.

Mire jó egy esküvői forgatókönyv, és mi a szerepe?

Ebben a kis listában írjátok össze a ceremóniamesterrel azokat a főbb csapásvonalakat, amin végigmentek minden megbeszélésen, és tisztázzátok, hogy percre pontosan mi után mi történik.

Feltüntethetitek a számotokra fontos vendégek nevét, illetve a szolgáltatók elérhetőségeit. ( pl arra az esetre, ha a cinematográfusok kontaktba akarnak lépni a fotósokkal ).

Szerepel a forgatókönyvben a szertartás menete, és minden részlete. ( pl, hogy van-e homok öntés, mikor van pezsgő felszolgálás, csokor / zakó / cukor dobás. )

Az esküvői forgatókönyv szerepe, hogy kordában tartsa a szervezést, és segítsen nekünk szolgáltatóknak a felkészülésre. Így pontosan tudjuk, hogy mikor készülnek csoportos fotók, mikor van szülőköszöntő, vagy mikor kell készülnünk a táncotokra. Egyszóval kell! :)

Mikor szükséges az esküvői forgatókönyvet megosztani a szolgáltatókkal?

Mi szerződéskötéskor mindig kikötjük, hogy az esküvőtök előtt legkésőbb 2 héttel osszátok meg velünk, hogy időben fel tudjunk rá készülni, akár egy helyszínbejárással együtt.

Ha még ezen a ponton jártok, és nincs forgatókönyvetek, szívesen küldünk Nektek egy sablont! Írjatok, és néhány órán belül már a postafiókotokban is van! :)

Szép készülődést kívánunk!

_DSC0159.jpg
bottom of page