Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Forgatókönyv? Kell, nem kell?Segítünk! :)

March 15, 2018

Szükséges e az esküvőtökre forgatókönyv? Igen. Miért? Mutatjuk! :)

 

Sokszor felmerül a kérdés a megbeszéléseinken, hogy van-e már forgatókönyvetek. Amennyiben a szervezés elején jártok, nagy eséllyel nincs még, és fejben sem nagyon született meg az elképzelés a menetrenddel kapcsolatosan. 

 

Mire jó egy esküvői forgatókönyv, és mi a szerepe?

 

Ebben a kis listában írjátok össze a ceremóniamesterrel azokat a főbb csapásvonalakat, amin végigmentek minden megbeszélésen, és tisztázzátok, hogy percre pontosan mi után mi történik.

Feltüntethetitek a számotokra fontos vendégek nevét, illetve a szolgáltatók elérhetőségeit. ( pl arra az esetre, ha a cinematográfusok kontaktba akarnak lépni a fotósokkal ). 

Szerepel a forgatókönyvben a szertartás menete, és minden részlete. ( pl, hogy van-e homok öntés, mikor van pezsgő felszolgálás, csokor / zakó / cukor dobás. )

 

Az esküvői forgatókönyv szerepe, hogy kordában tartsa a szervezést, és segítsen nekünk szolgáltatóknak a felkészülésre. Így pontosan tudjuk, hogy mikor készülnek csoportos fotók, mikor van szülőköszöntő, vagy mikor kell készülnünk a táncotokra. Egyszóval kell! :)