Új bejegyzések

Archív bejegyzések

Szülőköszöntő másképp

Az alábbiakban abban szeretnénk Nektek segíteni, hogy megköszönthessétek a szőlőket akkor is, ha már esetleg nincs Veletek az esküvőn!

Több esküvőn is előfordul, hogy a jegyes párnak nélkülözniük kell az édesanyát vagy édesapát. Hiszem, hogy az esküvőn helye van minden érzelem megmutatásának, feldolgozásának, minden fontos emlék, mozzanat, személy felidézésének. Helye van, de nem kötelezően! Tudom, hogy vannak elvárások, van illem és vannak véleményezők is szép számmal, de ezt most felejtsük el. A lényeg az, hogy bárhogy is döntötök, azt jó érzéssel tehessétek. Többen tévesen úgy hiszik, hogy a szülőköszöntés a szülőktől való elköszönést jelenti. Pedig nem. Attól, hogy felnőtt életedet immár Házastársad oldalán folytatod tovább, a szüleiddel való viszony mit sem változik. Ők a szüleid, Te pedig a gyermekük maradsz. Nincs miért elköszönni.

Mit is köszönünk meg valójában? Az, hogy most épp az esküvődre készülsz, nagyon is azt jelenti, hogy élsz! Az életedet pedig a szüleidtől kaptad. Teljesen mindegy, hogy milyen volt az ő kapcsolatuk, mennyi ideig tartott, hogyan élnek, vagy hogy milyen emberek, nélkülük nem lehetnél itt. Ilyen módon a legnagyobb ajándékot kapjuk a szüleinktől; az életünket. Jó esetben azon túl, hogy életet adtak nekünk, fel is neveltek, és saját lehetőségeik és legjobb tudásuk szerint terelgettek bennünket a felnőtté válás útján. De bármit is tettek, vagy épp nem tettek a szüleid, ez tette lehetővé azt, hogy azzá az emberré váltál, akit ma valaki mindennél jobban szeret! Hát ezt köszönjük meg az esküvői ceremónia keretében. Illetve köszönetet mondhatsz Házastársad szüleinek is, hiszen tőlük is nagy ajándékot kaptál, a Kedvesedet. Vannak olyan Párok, akiknél egyik, vagy mindkét szülő elhunyt. Ebben az esetben, ha a szülőköszöntés mellett döntötök, megtehetitek, hogy tiszteletetek jeléül üresen hagyjátok az elhunyt székét.De ez is csak egy lehetőség, ha Neked ez nem jó érzés, ne tedd! Nincs megoldhatatlan helyzet. Ha megtisztelitek a szertartásvezetőtöket azzal, hogy elmondjátok neki, hogy milyen az élethelyzetetek, kik neveltek, és hogy milyen a viszonyotok velük, egészen biztosan fog Számotokra megfelelő megoldást találni.

Forrás: HRenata CHoravecz

#Esküvú #Cinematográfia #Esküvőifilm #Esküvőivideó #Szülőköszöntő

ceremóniamester

ceremóniamester

szertartásvezető

szertartásvezető

Please reload

Kollégák akikkel szívesen dolgozunk

Ahol elérsz minket:

             +36 20 444 99 99

             info@nagynapotok.hu

 

             1183 Budapest, Gyömrői út 89.

               Online Vállalkozói Irodaház

               

                Vélemények

60162999_582742275561610_569368768301288
Veress_Attila_Esküvő_DJ.png

Lap tetejére

© 2020 by NAGYnapotok.hu - Cinematográfia

Esküvői videó készítés I Profi DSLR technológia

Adatvédelmi nyilatkozat

Szelfigép I Szelfi automata bérlés I PhotoBooth

Instax bérlés I Polaroid kölcsönzés

©
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon