top of page

Tippek leánykéréshez II. rész

Az első részben már megosztottunk Veletek néhány tippet leánykéréshez, és most egy olyan lehetőséget mutatnánk be, amit mi magunk is meg szoktunk tenni a könnyek érdekében! :)

1. Leánykérés egy magas ponton, esetleg egy hasadék szélén. Csendben pásztázzátok a gyönyörű tájat, amikor a mélyből egy drón száll fel, amire egy molinó van kötve azzal a felirattal, amire minden nő vágyik. Először a kedvesed meglepődik, utána már a könnyektől sem tudja elolvasni a feliratot!

2. Képzeljétek el, hogy épp a Bazilika előtt sétáltok, amikor a tér közepén elkezd repkedni egy drón. Egyszer csak letérdelsz, és elkezded mesélni az elmúlt hónapok, évek kellemes pillanatait. Egyszer csak egy gyűrű kerül a magasból a kezedbe, amit leengedünk Neked a drón segítségével. Nem kell magadnál tartanod, csempészned, és elég sok ember figyelmét felkelted azzal, hogy egy drón repked a fejetek felett. Arról nem is beszélve, hogy ezt végig meg örökítjük felül nézetből (is). :)

Bármelyik megtetszett, és szeretnéd velünk megvalósítani, keress minket bátran! Szívesen segítünk megvalósítani a nagy pillanatot!

_DSC0159.jpg
bottom of page