Új bejegyzések

Archív bejegyzések

Tippek leánykéréshez II. rész

Az első részben már megosztottunk Veletek néhány tippet leánykéréshez, és most egy olyan lehetőséget mutatnánk be, amit mi magunk is meg szoktunk tenni a könnyek érdekében! :)

1. Leánykérés egy magas ponton, esetleg egy hasadék szélén. Csendben pásztázzátok a gyönyörű tájat, amikor a mélyből egy drón száll fel, amire egy molinó van kötve azzal a felirattal, amire minden nő vágyik. Először a kedvesed meglepődik, utána már a könnyektől sem tudja elolvasni a feliratot!

2. Képzeljétek el, hogy épp a Bazilika előtt sétáltok, amikor a tér közepén elkezd repkedni egy drón. Egyszer csak letérdelsz, és elkezded mesélni az elmúlt hónapok, évek kellemes pillanatait. Egyszer csak egy gyűrű kerül a magasból a kezedbe, amit leengedünk Neked a drón segítségével. Nem kell magadnál tartanod, csempészned, és elég sok ember figyelmét felkelted azzal, hogy egy drón repked a fejetek felett. Arról nem is beszélve, hogy ezt végig meg örökítjük felül nézetből (is). :)

Bármelyik megtetszett, és szeretnéd velünk megvalósítani, keress minket bátran! Szívesen segítünk megvalósítani a nagy pillanatot!

Kérj ajánlatot itt

#Leánykérés #Lánykérés #Esküvőivideókészítés #Esküvőivideó #Nagynapotokhu #Eskuvotokleszcom #Cinematográfia #Cinematográfus #Anagynap #Esküvő #Esküvőifelvételek

ceremóniamester

ceremóniamester

szertartásvezető

szertartásvezető

Please reload

Kollégák akikkel szívesen dolgozunk

Ahol elérsz minket:

             +36 20 444 99 99

             info@nagynapotok.hu

 

             1183 Budapest, Gyömrői út 89.

               Online Vállalkozói Irodaház

               

                Vélemények

60162999_582742275561610_569368768301288
Veress_Attila_Esküvő_DJ.png

Lap tetejére

© 2020 by NAGYnapotok.hu - Cinematográfia

Esküvői videó készítés I Profi DSLR technológia

Adatvédelmi nyilatkozat

Szelfigép I Szelfi automata bérlés I PhotoBooth

Instax bérlés I Polaroid kölcsönzés

©
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon