Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Tippek lánykéréshez I. rész

December 18, 2017

A legtöbb esküvői magazin, illetve online oldal a menyasszonyokhoz szól, hiszen ők jobban rákészülnek az esküvőjükre. Most ezt megcáfoljuk és a férfiakhoz szólunk.

 

Minden nő arról álmodozik, hogy egyszer majd feleség és anya lesz, de ezt meg kell előznie egy lánykérésnek. Hiába a nők telhetetlenek, nem elegendő az, hogy eljön a pillanat, amikor is megkérik a kezüket, hanem az is nagyon fontos számukra, hogy ez milyen körülmények között történik. Nos kedves vőlegények ez valljuk be nem könnyű feladat. A mikor megérik önökben az elhatározás és ráveszik magukat a leánykérésre, akkor még azon is gondolkodniuk kell, hogy mikor, hol és hogyan történjen ez.

 

Mindenképpen nagyon jól kell ismerni a szívük választottját, hiszen akkor tudják majd igazán mire vágyik leendő feleségük. Romantikus lányoknak romantikus, vadaknak vad, szerényeknek szerény leánykérés illik.

 

 

 

Romantikusnak mondható egy gyertyafényes vacsora, de egy helikopterből kiengedett zászló is, melyen a nagy kérdés olvasható. A klasszikus leánykérést a fehér lovon képzeljük el, vagy az évforduló napján esetleg egy szerenáddal megszínesítve. Ezek mind elérhetőek a vőlegények számára.

 

Vannak esetek, amikor a vőlegények szakmájukat kihasználva bonyolítják le a dolgot. Például a tűzoltó az emelős kocsin, a tanárnőt a gyerekek hangos kérdésével. Köthetjü