Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Esküvői smink tippek

November 23, 2017

Így légy elbűvölő a Nagy Napon

 

Amikor már megvan a tökéletes ruha, a design, az áhított frizura és persze a vőlegény is tettre kész, nem marad más, mint elkészíteni a tökéletes sminket életed egyik legszebb napjára. Adunk néhány tippet, hogy sminkes segítségével vagy anélkül, de mindenképpen Te tündökölhess a legjobban a Nagy Napon.

 

Megelőző kozmetikai lépések az esküvőd előtt
 

A friss és csillogó arcbőr érdekében a szépségápolást már hetekkel az esküvő előtt el lehet kezdeni. Érdemes előre megbeszélni a kozmetikusoddal, hogy tudjatok tervezni az időpontokkal. Ami nagyon fontos, hogy a lagzi előtt legyen néhány napja regenerálódni is a bőrödnek. Amennyiben az esküvőd nyáron lesz, ne vidd túlzásba a napozást sem. Ugye nem szeretnél leégett vagy lehámló félben lévő arccal állni az oltár előtt?

 

 

 

Próbáld el az esküvői sminkedet a nagy nap előtt!

 

Mint szinte mindent az esküvő előtt, a frizurával egyetemben a sminket is érdemes kipróbálni. A legjobb, ha erre külső szemlélő is elkísér, de mindenképp olyan valakit válassz, aki bátran elmondja a véleményét. Vihetsz magaddal divatlapokat is, de előfordulhat, hogy a sminkes szakember jobban tudja, hogy mi áll jól neked, mint te magad, úgyhogy érdemes magad rábízni a profira.