Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Spórolási tippek: hogy ne szaladjon el velünk a ló

November 22, 2017

Szeretnénk néhány ötletet adni, hogy ne lépjétek túl a költségkereteket indokolatlanul!

 

1. Az első és legfontosabb: kezdjünk hozzá időben. Ne egy hónap alatt akarjunk álomesküvőt szervezni, mert ha sikerül is, akkor is hatalmassá fog nőni a költségvetés.

 

2. Az esküvői spórolást kezdjük a gyűrűvel. Hatalmas kiadás egy egyedi tervezésű gyűrű, tehát igyekezz ezen spórolni. Nyugodtan nézzetek szét több ékszer boltban, de az az igazi spórolás ha kerestek egy ötvöst, aki sokkal olcsóbban elkészíti nektek. Az ötvösnek nyugodtan bevihetitek a szakadt, megunt arany ékszereiteket, törtaranyból is ugyanolyan új ékszer lesz, és akkor lehet csak a munkadíjat kell fizetni. 

 

3. Az esküvő időpontja. Ha nem főszezonra, vagy nem szombatra szervezed az esküvőt a legtöbb szolgáltató árengedményt ad. Egy pénteki esküvő kb. 20%-al olcsóbb mintha másnap, azaz szombaton tartanád. Ha nem hiszel nekem, kérj árajánlatot az általad kinézett szolgáltatóktól pénteki és szombati esküvőre is. Meg fogsz lepődni. A téli esküvő is sokkal olcsóbb mint a nyári. 

 

4. Menyasszonyi ruha. Sokaknak csak annyi jut eszükbe erről hirtelen, hogy nagyon drága a menyasszonyi ruha, inkább béreljünk. De hidd el néha még olcsóbb ha veszünk. Keress olcsó menyasszonyi ruhákra szakosodott facebook csoportokat. Ilyen csoportokban sok mindent beszerezhetsz olcsón, és ami még jobb, esküvő után ugyanebben a facebook csoportban el is adhatod a ruhát, kiegészítőket.

 

5. Menyasszonyi autó. Bizonyára van valaki a meghívottak között, akinek tetszik az autója. Hidd el megtiszteltetés menyasszonyi sofőrnek lenni. A feldíszítés sem egy vagyon ha saját készítésű masnival díszíted.