Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Nem mindennapi ötletek

October 16, 2017

Mindenki szeretné, ha a saját esküvője különleges lenne, s nem csak az ifjú párban hagyna mélyebb nyomot, hanem a vendégek is hasonlóképpen örömmel emlegetnék fel a nagy napot.

 

Gondolom a jól bevált és szinte kötelező sémákon kívül Te is szeretnél valami újdonságot mutatni a násznépnek. 

Nem volt könnyű dolgunk nekünk sem, de igyekeztünk összeszedni pár ötletet, amivel meglepheted a veletek ünneplőket, s még emlékezetesebbé teheted számukra is néhány aprósággal.

 

  • Hangover kit: Amikor mi szerveztük a saját esküvőnket, az első ami eszembe jutott, az a másnapos csomag  volt. Aki még nem hallott volna róla, annak elég csak felidéznie egy jól átmulatott éjszaka utáni másnap reggeli ébredést, s hogy az ágyon kívül mire vágyott leginkább. Nos, ez a kis pakk ezen próbál segíteni, ugyanis belekerül(het) minden ami a lagzi utáni másnap reggelen-napon enyhíthet. A legfontosabb eleme értelemszerűen egy flakon víz és minimum egy szem fejfájáscsillapító. A többinek csak a képzeleted és pénztárcád szab határt, így kerülhet bele még mentolos cukorka, rágó, tic-tac, nagy dózisú C vitamin, szemcsepp, csoki, instant kávé, stb., de az igazán nagy partiarcok csomagjában akár egy gyógysör is helyet kaphat :)

Ennek a hasznos kis figyelmességnek hidd el, minden vendég örülni fog reggel!