Új bejegyzések

September 19, 2019

Please reload

Archív bejegyzések

Please reload

Életút film készítés

August 11, 2016

Sok esküvőn a tortavágás előtt levetítenek egy kisfilmet a vendégeknek.

Ez a film lehet egy valódi film, vagy csak egy slideshow, amit életút filmnek is hívunk. Az ilyen jellegű filmek általában gyerekkortól indulnak egészen a megismerkedésetekig, majd onnan tovább az eljegyzésig, és az esküvőiig, tehát addig a pillanatig, ahol vagytok.

 

 

Ez egy nagyon hangulatos pontja lehet az estének. Melyik szülő ne látná szíves viszont a gyerekeit gyerekkori fotókon, és melyik szülő ne szeretné végigkövetni a fotókon a boldoggá válását? Hiszen az a pillanat arról szól. Arról, hogy révbe ért a gyerek, és egy olyan pályára került, amiről mindig is álmodott. Hiszen innen már csak karnyújtásnyira van az unoka :)

 

A filmet érdemes lehet kiegészíteni olyan fotókkal, amiken barátok és családtagok vannak. Akármennyire is szeretnek benneteket, a 150. fotó után már sok vendégnek elterelődik a figyelme, ellenben akkor, ha saját magukat is megpillantják a vásznon, sokkal inkább felvillanyozódnak.

 

Figyeljetek nagyon arra, hogy ne legyen hosszabb 5-7 percnél. Lehet akármilyen szép a videó, és lehet érdekes, 10 perc után már